Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanska reflexiva verb

Skriven av InZanElvl den 17 januari 2012, kl 22:56 · 352 träffar · 4 kommentarer
Ska ha spanska test imorgon och min lärare har sagt att vi ska kunna reflexiva verb.. Jag har boken i skolan och har ingen aning, har googlat men förstår ändå inte. Är det någon som är kunnig inom spanska alternativt bättre på att googla, skulle ni kunna förklara vad reflexiva verb inom spanskan är, samt ge några exempel?


Tack fragbite.


Disk: Bästa språket att kunna?
InZanElvl Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..