Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittade på porr i skolan. Hjälp mig.

Skriven av DarkLoader den 13 september 2011, kl 08:56 · 470 träffar · 104 kommentarer
Hej jag går i 8an på en skola.jag var inne på porr på en dator där av mistag, en lärare såg detta. nu säger dom att om jag gör om det blir jag avstängd. Och dom säger att jag måste berätta allt för min morsa och säga att hon ska ringa min lärare och prata om detta. om min mamma inte ringer min lärare så kommer jag också bli avstängd. vad ska jag göra?
DarkLoader Vanlig användare
liam Janson
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..