Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjäna pengar

Skriven av hampus95 den 7 september 2011, kl 14:02 · 79 träffar · 25 kommentarer
Tjena fragbite!
Har litet ekonomiproblem, har inte mycket pengar alls och får inte mer än studiebidraget. så jag vill försöka fixa ett bra sätt att tjäna pengar på. Går ju i skolan så har inte tid med ett "9-5 jobb". Jag har tänkt att om jag lägger ut lite av de pengar som jag får från studiebidraget och försöker få de att växa så mycket som möjligt, t. ex köpa nånting på blocket och sälja vidare för en större slant.
har ni några förslag på hur jag kan göra för att tjäna en slant eller två?


kom gärna med seriösa förslag, tack!
hampus95 Vanlig användare
hampus eriksson, göteborg
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..