Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

sms vid missade samtal

Skriven av kIRRE! den 12 juli 2011, kl 16:15 · 573 träffar · 15 kommentarer
tjoho.. är verkligen ingen telefon människa så har fortfarande comviq standard som kom med min första tegelsten x) varje gång nuförtin då jag får missade samtal kommer ett sms om att xxxx har försökt nå mig o jag får slut på pengar snabbare än vanligt.. hur stänger jag av skiten? har inte vart så förut o har inte bytt telefon..


har ett konto på comviq.se men inte sett nåt där innan
kIRRE! Old School
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..