Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bästa Energidrycken ?

Skriven av Zerzin den 26 juni 2011, kl 19:11 · 854 träffar · 88 kommentarer
Ja, vilken tycker ni då är den bästa Energidrycken. Personligen tycker jag monster pga att den har en unik smak som är så jävla god. Jämfört med den så tycker jag att alla andra energidrycker smakar som diskmedel, synd bara att den har blivit en ikon för p12 dryck :/


Orkade inte dra med en poll eftersom det finns typ 398742 olika energidrycker
Zerzin Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..