Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Forum-lek: Skämt

Skriven av Schyte den 12 mars 2007, kl 08:31 · 395 träffar · 1134 kommentarer
Det absolut bästa skämtet?


Vill bara säga det att den här tråden är inte rasistisk på något sätt. Om någon tycker att vissa skämt är stötande eller tar illa upp, så kan ni skicka ett prviat meddelande till mig så tar jag bort det från rankingen, vill ni att det ska censureras så får ni ta det med en fragbitepolis.


De bästa skämten får en stund i rampljuset. Jag ids inte ranka, det är så svårt, och så mycket whine. Fortsätt langa skämt så kanske ni hamnar här.


#15 - Somalier. (JAGAERBATMAN)

#39 - Norrman. (fakka)

#108 - Frod, stackarn :) (tuben,)

#111 - Woman in coma. (InteNse)

#241 - Hitler. (J.Cotte)

#255 - Svamp. (bAER)

#260 - Osmakliga skämt. (FINITAN)

#264 - Flickan. (EkorreN)

#267 - Arab. (zo0ka)

#306 - Wealthy man. (Death metal
Schyte Hall of Fame
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..