×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-1

Teori.Leif gw persson palme mördaren?

Postat av Baggen2121 den 15 November 2016, 11:18
8 kommentarer · 1 002 träffar
Okej så tror jag nystat ut mördaren på Olof palme.

Leif gw persson har haft en tuff uppväxt och varit i kriminalitet. Han har alkohol problem. Leif gw persson upptäckte att Palme hade varit på stripklubbar gick han ut med det men blev då sparkad. Efter han blivit sparkad blev han självmordsbenägen. Sen har det ju kommit fram att Leif hade rätt om stripklubbs skandalen. Kan det varit en hämn handlingen från Leifs sida?

Efter Geijer affären som nästan fick honom till att begå självmord så kan man ju tänka sig att Palme inte var populär hos GW längre.
I dokumentären om hans uppväxt säger han att han hade planer på att mörda sin egen mor för att hon snokade i hans dagbok.

Han har haft och har höftproblem. Inte säker på hur det var med höften då Palme mördades. Men han kanske sprang haltandes likt Christer Petterson pågrund av höftproblem. Han försvarara alltid skyttens dåliga träffsäkerhet varje gång det kommer på tal gällande varför han missade Lisbeth. Han är envist övertygad om att Christer Petterson inte är mördaren.

Min teori
Leif anlitade knarkaren Christer petterson som hängde i gränden där Olof Palme blev mördad. Nu är Christer pettersson död och Leif håller i utredningen=Safe

Leif dödade själv Palme och håller nu i utredningen av mordet vilket gör att han sitter väldigt säker och inte kommer bli upptäckt.

Att ett sånt här mord aldrig nystats upp är väldigt konstigt och är antingen en skicklig mördare som tex Leif gw persson eller många sne steg av polisen eller utredningen. Leif har kunskap inom polisen och det känns som att han skulle kunna begå mordet utan att bli upptäckt.

Vad tror ni?

https://www.youtube.com/watch?v=FDzDeZV0_e8
https://www.youtube.com/watch?v=qUX7kYSuFDA

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..