×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Call of Combat, aka Chain of Command i ny version

Postat av Kirk den 27 Juli 2015, 18:37
2 kommentarer · 550 träffar
Call of Combat är en vidareutveckling av Chain of Command, vilket är ett gammalt spel från 1999. Chain of Commands utvecklare 2AM Games gick i konkurs strax efteråt för att de använde sig av månadskostnad, vilket drog ner antalet spelare och reklam som inte drog in tillräckligt med pengar för att betala de anställda. Efter konkursen så köpte några ungdomar i Holland upp spelet och har fortsatt utveckla det till vad är nu är idag. Spelet var och är enbart beroende av frivilliga donationer och ungdomarnas självständiga engagemang.

Själva spelet utspelar sig under andra världskriget och är helt PVP, det vill säga spelare mot andra spelare. Varje spelare styr varsin grupp av soldater på slagfältet. Ens grad avgörs inte enbart av din PPs (Promotion Points) eller antalet dödade som du har. Grad/level uträknas genom en kombination av PPs du har, din stridseffektivitet, antalet wins och K/dr. (Jämför med CS:GO)

Spelet är i Open Alpha, det finns ett par buggar som verkar inträffa för enskilda spelare men annars är spelet i ett dugligt skick. En bugg gjorde så att en spelare praktiskt taget warpade över kartan och dödade soldater bakom skydd. Men sådant kommer ordnas vid nästa uppdatering.

Spelet är cirka 200mb och helt F2P just nu.
När spelet senare lanseras så får man köpa spelet.

Hemsida: http://www.callofcombat.com

Bilder från spelet:
http://www.callofcombat.com/press/images/Gameplay.png
http://www.callofcombat.com/press/images/Action2.png
http://www.callofcombat.com/press/images/Action4.png
http://www.callofcombat.com/press/images/EnvAware7.png
Uppdatering skriven 28 Juli 2015, 21:20
Tänk X-COM eller Xenonauts, men istället för mot datorn och turnbased så är Call of Combat mot andra spelare och RTS.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..