×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Fi-topp torterade sin dotter

Postat av Tippu den 14 September 2014, 18:26
16 kommentarer · 1 312 träffar
"Ett av de absoluta toppnamnen på Feministiskt initiativs riksdagslista har under 2000-talet åkt fast för att ha torterat sin då femåriga dotter genom att duscha henne med iskallt vatten, visar Fria Tiders granskning av partiet.

– Vi vill inte kommentera det och inte prata mer om det, säger partiets presskontakt Sofia Karlsson."

Länk: http://www.friatider.se/fi-topp-torterade-sin-dotter

Visserligen publicerades nyheten för några dagar sedan men ändå värt att lyfta fram känner jag...

Jahapp. Jag orkar inte ens kalla det här för hyckleri, läs vad som står i artikeln bara. Och den som inte ens vill klicka för att det är FT kan ju bara dra åt helvete då precis vemsomhelst kan be om att få ut polisens brottsfall och undersökningar. Det blir inte mindre fakta för att det kommer från FT.

PS: Expressen väljer att blunda för nånting som är såhär pass extremt och absurt för att istället fokusera på några jävla kommentarer på Avpixlat. Jag kan ju också länka er till deras intervju med SDU-toppen som totalt ägde ut deras hyckleri, det är nämligen där han påpekade detta:

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/ingen-politiker-ska-uttrycka-sig-pa-det-sattet/
Föregående tråd

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..