Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Jehovas Vittnen

Av dij den 11 maj 2010, kl 23:03 · 8 kommentarer · 313 träffar
Jag såg just en film som handlade om en tjej vars hela familj tillhörde jehovas vittnen och de försvåringar detta skapade för hennes familj och henne att göra vissa "normala" saker.


Jag orkar inte förklara djupare utan hursomhelst så fick detta mig att undra över hur man egentligen tänker när man tror på detta som enligt mig är ren hjärntvätt, finns det någon från jehovas eller liknande sekt på fragbite som kan förklara eller iallafall försöka att förklara detta för mig?


Jag personligen har ganska svårt att sätta mig in dessa personers tankesätt. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta?


Är ni själva med i någon liknande religös "sekt" eller känner ni kanske någon som är det, diskutera fritt kring ämnet!

Finns Gud?

41 personer har röstat
dijVanlig användare
David ;), GBG <3
← Föregående tråd
Nästa tråd →

8 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..