Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Jehovas Vittnen

Skriven av dij den 11 maj 2010, kl 23:03 · 89 träffar · 8 kommentarer
Jag såg just en film som handlade om en tjej vars hela familj tillhörde jehovas vittnen och de försvåringar detta skapade för hennes familj och henne att göra vissa "normala" saker.


Jag orkar inte förklara djupare utan hursomhelst så fick detta mig att undra över hur man egentligen tänker när man tror på detta som enligt mig är ren hjärntvätt, finns det någon från jehovas eller liknande sekt på fragbite som kan förklara eller iallafall försöka att förklara detta för mig?


Jag personligen har ganska svårt att sätta mig in dessa personers tankesätt. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta?


Är ni själva med i någon liknande religös "sekt" eller känner ni kanske någon som är det, diskutera fritt kring ämnet!

Finns Gud?

41 personer har röstat
dij Vanlig användare
David ;), GBG <3
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..