×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Örebro universitet GIH-Tränarprogrammet nollning/introduktion

Postat av Esc n_n den 11 September 2016, 22:37
16 kommentarer · 1 141 träffar
https://www.youtube.com/watch?v=MN9FAB0oLvo Hej familj, vänner och bekanta! Nu försöker min kår grupp (grupp 3) vinna en poängtävling, därför har vi gjort en video på Youtube som kräver 1000 visningar för att kamma hem vinsten!
Gå in och kolla på den härliga videon!

https://www.youtube.com/watch?v=MN9FAB0oLvo

För att det ska bli en diskussion.. så undrar jag nu om någon har varit med på någon nollning/introduktion på universitets nivå? Vad tyckte ni om det? själv tycker jag att det har varit några av dom roligaste veckorna i mitt liv, festerna och utgångarna och alla nya människor man får träffa på bästa möjliga sätt. Man blir som en helt nya familj med dom personerna som man hamnar i introgruppen med! Så om det är nån som tvivlar att börja plugga pga nollningen t.ex så kan jag lova dig att det kommer vara ett minne för livet och en av den bästa tiden i dit liv!

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..