Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Smarta filmer!

Skriven av B4TM4N den 19 december 2012, kl 23:26 · 420 träffar · 8 kommentarer
Hejsan!


Söker "smarta" filmer där man kanske får tänka lite och det händer oväntade saker. Alltså inte ngn jävla förutsägbar action rulle där det är skottstrider 24/7.


Tex som; Shutter Island, Law Abiding Citizen, Seven och typ Donny Darko? :p


Även "Framtids filmer" skulle va uppskattad, tex där man går fram flera år och samhället har förändrats totalt, Hungergames, Total recall, In Time, Sista Terminator osv :P


Tack i förhud :)
B4TM4N Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..