×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-6

Kan ni snälla ta o sluta?

Postat av xyzxyzxyzxyzxyz den 12 December 2014, 00:42
15 kommentarer · 1 518 träffar
Ibland diskuteras sexmissbruk. Sexmissbruk är inget annat förskönande omskrivning av ”runkmissbruk”. Runkmissbruk beror ofta på likartade orsaker som alkoholmissbruk eller bulimi.

Aldrig någonsin läser man att kvinnor ska acceptera att deras män krökar eller bedövar sin ångest med mat. Varför ska vi kvinnor då acceptera runkning? Det handlar ju om missbruk som bygger på samma orsaker.

Runkning i måttlig omfattning, säg en gång i veckan, orsakar normalt inga problem i relationen. På samma sätt är det med lördagsgroggen, de flest män kan fungera socialt även om det har tagit sig ett järn på lördagskvällen.

Men om det runkas flera gånger i veckan så ska kvinnor inte behöva acceptera missbruket. Männen måste lära sig att välja, antingen så lever de i kärleksrelationer med kvinnor eller så ägnar de sig åt att kröka eller runka - inte sällan både ock.

Att en alkoholist kan förstöra en relation är känt. Vad som är mindre känt är att det kan också en runkare göra. Det är dags att säga ifrån!
Margot

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..