Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Abrahamitiska religioner, 3 profeterna?

Skriven av legolaz den 5 april 2012, kl 21:48 · 218 träffar · 21 kommentarer
Tjo håller på o skriver ett sketet kompletteringsarbete som jag gör sen 2 terminer bakåt dvs inget färskt som ligger i minnet.


Skall beskriva vilka de 3 profeterna är för de abrahamitiska religionerna i en fråga och undrar om jag tänkt rätt på varje och om någon skulle kunna fylla på lite ^^


Moses hade väl som enda uppgift att "rädda" egypterna och leda dom över floden med hjälp utav guds krafter bort till palestina?


Mohammed skrev jag är allas sändebud eller visionär och som erövrade judarnas medina och mekka med våld ? skaffade sig anhängare och fick Kaba stenen rest efter sig dit araber går än idag för att bedja?


Jesus ? .. e helt lost i all text som står på internet behöver lite konkret fakta för att komma igång lite mera om någon skulle kunna vara så vänlig :)


tackar så hemskt mycket på förhand
legolaz Vanlig användare
Andreas , Malmö
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..