×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliansen spricker igen — tre lämnar svenska stjärnlaget

3
De återförenades i hopp om att åter få lyfta den åtråvärda mästarskölden "Aegis of Champions" men trots stabila resultat under den gångna vinter lyckades de inte nå ända fram och nu splittras alltså laget.
Gustav “s4” Magnusson, Henrik “AdmiralBulldog” Ahnberg and Joakim “Akke” Akterhall lämnar alla tre det svenska stjärnlaget Alliance, detta meddelar organisationen själva i ett pressmeddelande. Både Ahnberg och Akterhall har varit en del av laget sedan det skapades i april 2013.

Magnusson återvände till Alliance för nästan precis ett år sedan, efter att ha spenderat ett år i superprojektet Team Secret. När vi sedan gick in i december ifjol återvände även Jerry "EGM" Lundkvist till laget och den forna femman som vann The International 3 var återförenad. Under årets upplaga av jätteturneringen tog det sedan stopp efter att laget åkt på två raka förluster i slutspelet, därmed blev det en delad nionde- till tolfteplats.

Förändringarna i Alliance

Sverige Jonathan "Loda" Berg (stannar)
Sverige Jerry "EGM" Lundkvist (stannar)

Sverige Joakim "Akke" Akterhall (lämnar laget, stannar i Alliance)

Sverige Gustav "s4" Magnusson (lämnar)
Sverige Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg (lämnar)
Som ni kan se här ovan lämnar inte Akterhall Alliance helt och hållet, åtminstone inte för tillfället. Pressmeddelandet från organisationen talar om att de ska se över Akterhalls roll inom Alliance under de närmsta veckorna och återkomma med ett nytt besked kring den 28-årige supportspelaren.

Flera av spelarna har uttalat sig till Alliance sajt, en av dessa är Jonathan "Loda" Berg som tillsammans med Jerry "EGM" Lundkvist ensamma kommer utgöra stommen i en ny Alliance-femma.
"We had our up and downs, winning WCA and StarLadder was amazing, fighting our way to TI again indescribable and reaching WB at TI made us feel redeemed. We got back together again to do our thing and we reached for the top, but faltered along the way. It sucks, but now we all need a change."
Vilka spelare som kommer in och ersätter tidigare nämnda trio är ännu okänt, likaså är det inte klart var Magnusson och Ahnberg kommer att hamna i framtiden. Klart är i alla fall att dessa två fortsätter sina karriärer.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..