×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

DC skickar hem Fnatic och går vidare till lower bracket-final

1
Digital Chaos besegrar Fnatic med 2-0 och säkrar således en plats i lördagens lower bracket-final där de regerande The International-mästarna Evil Geniuses står för motståndet.

Digital Chaos bryter Fnatics svit

Digital Chaos första hjälteval var en Slardar, som nog både deras motståndare och åskådarna trodde skulle spelas som en corehjälte. I slutändan visade det sig att den skulle spelas av Rasmus "MiSeRy" Filipsen som en support och de corehjältar som plockades upp var Slark, Ursa och Dark Seer. Européerna ställde upp med två dual-lanes och ställde till det för framförallt Chong Xin "Ohaiyo" Khoos Legion Commander som snart låg rejält efter i farm.

Digital Chaos tog kontroll över majoriteten av kartan och Roman "Resolut1on" Fominoks Slark var snart den överlägset bäst farmade hjälten. Fnatic fick det svårare och svårare att hitta farm och detta skapade utrymme för MiSeRy vars Slardar till slut blev som en fjärde corehjälte. DC spelade rutinerat och anföll bara när det var gynnsamt medan de annars istället utnyttjade deras överlägsna kartkontroll för att utöka deras ekonomiska ledning ytterligare. Fnatic blev till slut fullständigt belägrade i deras bas och när DC väl knackade på porten på allvar var de så mycket starkare att de på ett tämligen säkert sätt kunde ta ledningen med 1-0.

Ohaiyo och hans Fnatic var nu bara en förlust från att bli eliminerade.


En gudalik Invoker

I match två valde Fnatic att plocka upp en Huskar, en Ember Spirit och en Faceless Void. Detta backades upp av en Elder Titan och Io. DC valde att sätta Resolut1on på att spela en Chaos Knight, något de gjort tidigare då de tvingats möta Huskar, och Aliwi "w33" Omar fick spela sin Invoker som så många gånger har slagit publiken med häpnad.

Redan efter tio minuter började Digital Chaos dra ifrån och w33:s Invoker uträttade massor för sitt lag. Han lyckades i princip på egen hand vända strider till sitt lags fördel och han visade upp helt fantastisk mekanisk skicklighet samt lysande beslutsfattande i kniviga situationer. Det var dock inte en enmannaföreställning, hela laget spelade riktigt bra som en enhet och trots att Fnatic även de bjöd på riktigt fin Dota blev DC:s ledning bara större och större. När Resolut1ons Chaos Knight väl hade inhandlat ett Heart of Tarrasque inledde de en belägring av Fnatics bas.

Martin "Saksa" Sazdovs Shadow Demon kunde ständigt skicka in svårdödade Chaos Knight-illusioner som successivt nötte ner försvararnas torn. Fnatic var tvungna att använda en uppsjö av deras spells bara för att stoppa dessa illusioner och samtidigt satte w33:s Invoker press på motsatta sidan av basen. Digital Chaos strategi fungerade perfekt och Fnatic klarade inte av att försvara sig från de synkroniserade anfallen. De kämpade in i det sista men var till slut tvungna att se sig besegrade och DC:s 2-0-seger var därmed ett faktum.

Europa Digital Chaos vs. Malaysia Fnatic
DC: Resolut1on, w33, Moo, MiSeRy, Saksa
Fnatic: Mushi, MidOne, Ohaiyo, DJ, 343


Digital Chaos slår ut Fnatic och går vidare till lördagens lower bracket-final där de får göra upp med Evil Geniuses om rätten att utmana Wings i den avslutande finalen.

I vår tittarguide finner ni allt ni behöver för att följa The International 2016, allt från officiella streams på både svenska och engelska till ett komplett spelschema med uppdaterade matchresultat.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..