×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Wings dominerar EG och säkrar en plats i finalen

1
Ett storspelande Wings besegrar de regerande mästarna i Evil Geniuses med 2-0 i The Internationals upper bracket-final och är således klara för spel i lördagens avslutande final.
Så hade det blivit dags för den efterlängtade upper bracket-finalen mellan de regerande The International-mästarna i Evil Geniuses och det kinesiska laget som tycks kunna spela med vilken draft som helst, Wings.

En kinesisk dödsboll

I den första matchen valde Wings att satsa på en väldigt tålig lineup med skrämmande ultimates som lätt kan avgöra en teamfight. Kineserna satte tidigt press på amerikanerna och rev torn på torn. Evil Geniuses säkrade flest kills men med allt guld som ramlade in från de rivna tornen låg snart Wings cores i toppen av nettovärdeslistan. Med hjältar som Tidehunter, Enigma, Timbersaw och Razor hade EG väldigt svårt att sätta hårt mot hårt och Clinton "Fear" Loomis Anti-Mage fyllde därför en väldigt viktig roll. När Wings satte press i en lane och avancerade mot EG:s bas kunde Fear döda alla creeps bakom dem, vilket innebar att deras byggnader blev skyddade av backdoor protection.

Zhang "Faith_bian" Ruidas Tidehunter lyckades dock få ihop tillräckligt med pengar för att köpa en Refresher Orb och med dubbla Ravages och ett fantastiskt Black Hole från Li "iceice" Pengs Enigma lyckades kineserna bryta igenom det amerikanska försvaret. EG:s nyckelhjältar kom i osynk med deras buybacks och kunde inte ställa upp med ett fulltaligt försvar. Wings utnyttjade situationen omedelbart och krossade barackerna i två lanes. Amerikanerna insåg att matchen var förlorad, hissade vit flagg och fick istället fokusera på nästa match.

Skrämmande samspelt lagmaskin

I den andra matchen plockade Wings på sig hjältar som är extremt jobbiga att spela mot. Med en Huskar och en Medusa hade de hjältar som är en mardröm att möta i såväl mid game som late game och uppbackade av hjältar som Elder Titan, Shadow Demon och Beastmaster såg deras draft riktigt skrämmande ut. Evil Geniuses hade valt att sätta Syed Sumail "SumaiL" Hassan på en Alchemist men på grund av situationen valde den sistnämnda att bygga hjälten på så sätt att han skulle kunna slåss tidigt istället för att fokusera på att bara farma.

Problemet var bara att SumaiL inte fick någon utdelning och då var ändå han den överlägset rikaste hjälten i sitt lag. Wings rörde sig genialt över kartan och bestraffade amerikanerna stenhårt då dessa försökte sig på att säkra matchens första Aegis från Roshan. Efter en perfekt utförd teamfight kunde kineserna istället döda Roshan själva och därefter sätta en enorm press på Evil Geniuses. De sistnämnda försökte inleda striderna på ett sätt som gynnade dem men Wings spelade nästintill perfekt. Vad EG än gjorde lyckades kineserna rädda varandra och vända striderna så att de istället slutade med enorma förluster för amerikanerna.

När Wings valde att gå in i EG:s bas visade de upp vad som kan vara det vassaste samspel som hittills har skådats i turneringen. De spelade ut de regerande mästarna totalt och såg ut att vara i en liga för sig när de krossade sig fram till en 2-0-seger.

Kina Wings vs. USA Evil Geniuses
Shadow, bLink, Faith_bian, Innocence, iceice
EG: Fear, SumaiL, UNiVeRsE, zai, ppd


Detta innebär att Wings är klara för spel i lördagens stora final men för Evil Geniuses väntar en lower bracket-final mot det lag som vinner fredagsnattens sista match, elimineringsmötet mellan Digital Chaos och Fnatic som startar alldeles strax.

Surfa gärna över till vår tittarguide. Där finner ni allt ni behöver för att följa The International 2016, allt från officiella streams till ett komplett spelschema som uppdateras löpande med aktuella resultat och information om kommande matcher.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..