×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Fnatic eliminerar MVP och är fortfarande obesegrade i slutspelet

1
Fnatic besegrar MVP Phoenix med 2-0 och är nu endast en seger ifrån att säkra deras närvaro i morgondagens lower bracket-final. Härnäst väntar upper bracket-finalen mellan Evil Geniuses och Wings.
Matchen som inledde The Internationals näst sista dag var den andra matchen i den fjärde lower bracket-omgången och den stod mellan två lag från den sydostasiatiska regionen, nämligen Fnatic och MVP Phoenix.

I den första matchen blev MVP totalt dominerade av Fnatic. De sistnämnda hade hjältar som är väldigt svårfångade, så som Slark, Sand King och Tinker, och de aggressivt spelande koreanerna hade därför svårt att hitta pick-offs. Fnatic spelade otroligt bra som enhet och var det bästa laget under matchens samtliga faser. Den enda koreanska hjälten som hängde med rent ekonomiskt var deras Timbersaw men då fiendens Crystal Maiden till slut hade bättre farm än det egna lagets carry var det nog svårt att hålla hoppet vid liv. MVP kämpade in i det sista men till slut började Fnatics guldledning närma sig 40 000 guld och det fanns då inget som kunde hindra dem från att avsluta matchen.

Match två blev en betydligt jämnare historia. Den inleddes med kraftig Fnatic-dominans men MVP Phoenix kom tillbaka med besked, mycket tack vare Lee "FoREv" Sang-dons inhopp med dennes Faceless Void och en uppsjö med tursamma bashes. Till slut lyckades dock Fnatic avsluta matchen, detta då MVP:s Sven blev alltför lätt att undvika så snart Chai "Mushi" Yee Fungs Medusa hade blivit tillräckligt välfarmad. Fnatic tog sig in i den koreanska basen, dödade MVP:s hjältar både en och två gånger, och kunde sedan mer eller mindre ostört riva byggnaderna.

Korea MVP Phoenix vs. Malaysia Fnatic
MVP: MP, QO, Forev, Febby, DuBu
Fnatic: Mushi, MidOne, Ohaiyo, DJ, 343


Fnatic tar således ännu en skalp och har hittills inte förlorat en enda match i slutspelet. Nästa punkt på dagordningen är den efterlängtade upper bracket-finalen mellan Evil Geniuses och Wings, men därefter blir det återigen dags för Fnatic att spela. Vid det laget rör det sig om den sista elimineringsmatchen före lower bracket-finalen och då är det Digital Chaos som står för motståndet.

I vår tittarguide finner du allt från officiella streams till ett komplett spelschema som uppdateras löpande med aktuella matchresultat och information om kommande omgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..