×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Valve introducerar en ny hjälte i Dota 2

1
Efter att torsdagens matcher hade spelats färdigt var det dags för den årliga All-Star-matchen och i vanlig ordning hade Valve något nytt att introducera. Till publikens jubel avtäcktes Underlord.
Något som med tiden har blivit en tradition är att vi under The International får "avnjuta" en All-Star-match där proffs från olika lag ställs mot varandra, ibland tillsammans med åskådare från publiken, och på sistone har detta spektakel kommit att förknippas med att Valve avtäcker en Dota 2-relaterad nyhet.

I år var det de bägge scenvärdarna, Kaci Aitchison och Jake "SirActionSlacks" Kanner, som valde sina lagmedlemmar ur publikhavet. Spelläget var 10 vs 10 och de lyckliga fans som valdes ut fick i sin tur välja lika många proffsspelare som skulle vara med och spela i deras lag. Bland de proffs som valdes ut fick vi bland andra se Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg med dennes signaturhjälte Nature's Prophet, Danil "Dendi" Ishutin med en Earthshaker och Jonathan "Loda" Berg med en Pugna.

Den efterlängtade hjälten gör slutligen entré

Det som fick publiken att jubla absolut högst var dock Johan "N0tail" Sundsteins Sand King som under matchen uppgraderades till den sista hjälte som ännu ej hade blivit överförd från Warcraft III-versionen av Dota, nämligen Pit Lord.



Den nya hjälten går under namnet Underlord i Dota 2 och kommer att göras tillgänglig för allmänheten den 23 augusti. Dessa 10 vs 10-sammandrabbningar är tämligen kaotiska och det känns därför inte som att det är läge att utvärdera den nya hjälten riktigt än. En närmare titt på vad Underlord har att erbjuda får därför vänta till dess att denne har lagts till i Dota 2-klienten.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..