×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LGD och Vici Gaming Reborn drabbas av visumproblem

1
Två kinesiska spelare kommer inte kunna tävla på megaeventet i augusti.
Med bara en vecka kvar innan the International 6 går av stapeln står det klart att minst två spelare kommer missa turneringen. Xue "September" Zhichuan från LGD och Vici Gaming Reborns Zhou "Yang" Haiyang är spelarna i fråga, och nog allt kan detta komma att slänga käppar i hjulen för de båda lagens prestation på miljoneventet.

LGD Gaming

Kina Sun "Agressif" Sheng
Kina Lu "Maybe" Yao
Kina Zhang "xiao8" Ning
Kina Lei "MMY" Zengrong
Kina Wang "Banana" Jiao (Inhoppare)

Vici Gaming Reborn

Kina Yang "Zyf" Pu
Kina Wang "Nono" Xin
Kina Xu "fy" Linsen
Macau Leong "DDC" Fat-meng
Kina Tong "Mikasa" Junjie (Inhoppare)

Detta är inte första gången lag från det stora landet i öst har åkt på visumproblem inför the International. 2014 fick det kinesiska wildcard-laget CIS-Game sina visum nekade ett flertal gånger innan de äntligen kunde bege sig till Seattle.

Båda lag kommer nu att använda sina respektive coacher som inhoppare under turneringens gång. Tyvärr är däremot inte visumproblemen över, då de två filippinska lagen Execreation och TNC Gaming väntar på att få höra om de har fått sina visum beviljade. Om inte kan det bli första gången i turneringens historia som två lag behöver bli ersatta på så kort varsel.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..