×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Na`Vi vinner andra säsongen av SL i-League Star Series

2
Favoritlaget från Ukraina lyckades under natten ta hem sitt första guld på närmare två år.
Det sista LAN-eventet innan den sjätte upplagan av Valves The International går igång såg Na`Vi återvända till tronen efter att laget besegrade Team Secret med 3-1.

Ukraina Na`Vi vs. Världen Team Secret
N: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, ArtStyle
S: EternaLEnVy, Arteezy, BuLba, Puppey, pieliedie


Denna seger markerar även Na`Vis första turneringsvinst på närmare två långa år då laget har gått från att skrapa i bottnen till att nu utmana världseliten. Det ska vara sagt däremot att inga kinesiska topplag spelade i turneringen, men inte ens med den sidonoten kan något komma i vägen för det faktum att Na`Vi ser ut att vara tillbaka.

Ukrainarnas resa genom turneringen började med en jämn serie mot Na`Vis malaysiska rivaler Fnatic, som till sist slutade 2-1 i Na`Vis fördel. Därefter krossade Danil "Dendi" Ishutin och hans män den nyligen sammansatta Evil Geniuses-uppställningen, som numer innehåller Skarabon Ludwig "zai" Wåhlberg.

Fastän Na`Vis eventuella seger mot Team Secret i finalen var väldigt övertygande kan detsamma inte sägas om de båda lagens första möte i turneringens semifinaler. Na`Vi fann inte en lösning mot Jacky "EternaLEnVy" Maos Drow Ranger i varken av de två matcherna, och helt plötsligt stod ukrainarnas turneringsliv på spel. Återigen slogs Na`Vi och deras rivaler Fnatic, men denna gång visade Na`Vi ingen nåd och tog ned det Sydostasiatiska laget utan att tappa en match i serien.

Till sist var det dags för finalen, och även fastän Team Secret tog ledningen efter den inledande matchen lyckades Na`Vi komma tillbaka. Efter en extremt jämn andra karta lyckades Na`Vi kvittera, och efter att ha plockat upp den tredje i ordningen såg det ut som att Team Secret stod helt utan svar till veteranernas spel.

I den fjärde kartan körde Na`Vi totalt över Team Secret på mindre än 20 minuter, och tog således hem guldet och mer än en miljon kronor.

Prisfördelning

1. Ukraina Na`Vi — 135 000 dollar (cirka 1,1 miljoner kronor)
2. Världen Team Secret — 60 000 dollar (cirka 519 000 kronor)
3. Malaysia Fnatic — 37 500 dollar (cirka 324 000 kronor)
4. Ryssland F.R.I.E.N.D.S — 22 500 dollar (cirka 194 000 kronor)
5-6. USA Evil Geniuses — 15 000 dollar (cirka 129 000 kronor)
5-6. Europa Digital Chaos — 15 000 dollar (cirka 129 000 kronor)
7-8. Sverige compLexity — 7500 dollar (cirka 64 500 kronor)
7-8. Kina CDEC. Youth — 7500 dollar (cirka 64 500 kronor)

Bildkälla: DreamHack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..