×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Escape slår ut Ad Finem och får nu spela final mot Alliance

1
Escape Gaming besegrar Ad Finem med 2-1 i det europeiska kvalets lower bracket-final och får nu spela final mot Alliance. Nu ska det avgöras vilka som går direkt vidare till The International 2016 och vilka som reser dit som wild card.
Så hade det blivit dags för det europeiska The International-kvalets lower bracket-final och här skulle det avgöras vilka som får chansen att utmana svenskhoppet Alliance i den avslutande kvalfinalen som spelas med start cirka klockan 19:00 ikväll.

Escape Gaming kunde ta en tämligen bekväm vinst i den första matchen. De spelade bättre som lag och den kanske starkast lysande stjärnan var tyske Maurice "KheZu" Gutmann som ännu en gång spelade riktigt fint med Timbersaw i sin offlane.

Ad Finem lyckades dock tvinga Escape till en tredje och avgörande match. Grekerna överraskade nämligen genom att spela en Storm Spirit i mitten och tillsammans stängde de ner Max "qojqva" Bröckers Tinker totalt under en ganska stor del av matchen. Escape kämpade hela tiden i uppförsbacke, vilket är väldigt jobbigt när man möter bland annat just en Storm Spirit och en Terrorblade, och när Ad Finem väl klev in i deras bas klarade de inte av att försvara sig.

I den tredje matchen valde grekerna att än en gång spela en Storm Spirit i mitten, men den här gången var Escape bättre förberedda på att hantera honom. De sistnämnda spelade bättre och kanske framförallt mer jämnt än sina motståndare. Ad Finem varvade lysande moment med katastrofala missar och Escape kopplade greppet om matchen. qojqva spelade riktigt framgångsrikt med sin Invoker men ett tag såg det ut som att grekerna skulle få utrymme att komma tillbaka in i matchen. Escape lyckades dock lägga i en högre växel och avslutade matchen på ett tämligen resolut sätt.

Grekland Ad Finem vs. Europa Escape Gaming
AF: Madara, ThuG, SkyLark, Maybe Next Time, SsaSpartan
ESC: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN


Det är alltså Escape Gaming som får chansen att utmana Alliance om förstaplatsen i detta kvalslutspel och enligt schemat ska finalen sätta igång cirka 19:00.

I vår tittarguide finner ni allt från officiella streams på både svenska och engelska till ett komplett matchschema med aktuella resultat.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..