×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Team Secret och Evil Geniuses vidare i The International-kvalen

2
De första öppna kvalen inför The International är över och vinnarna i Europa och USA är Team Secret och Evil Geniuses. Detta innebär att de gör de inbjudna lagen sällskap i regionkvalen som startar på midsommardagen.
Efter majorturneringen i Manila valde Evil Geniuses att bryta mot Valves transferregler då Saahil "UNiVeRsE" Arora ville återvända från Team Secret. Sam "BuLba" Sosale fick då överta den position som UNiVeRsE hade fyllt hos de sistnämnda och resultatet var att inget av lagen kunde få någon inbjudan från Valve, vare sig till The International eller de tillhörande regionkvalen.

Bägge lagen blev därför tvungna att anmäla sig till respektive regions öppna kval och för att ta sig vidare till regionkvalen krävdes vinster i dessa. 1 024 lag tävlade i vart och ett av de öppna kvalen men det står nu klart att Team Secret vann det europeiska medan Evil Geniuses vann det amerikanska. Bägge lagen seglade genom sina kval med 12-0 i matchstatistik och för de lag som gör sig redo att tävla i de regionkval som startar på midsommardagen blev kampen om en plats i The International 2016 precis ännu svårare.

I skrivande stund har ingen som helst information presenterats vad gäller regionkvalens spelscheman men förhoppningsvis dyker detta upp i så god tid som möjligt.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..