×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Dessa lag har bjudits in till The International 2016

2
Knappt hade konfettin slutat spruta i Frankfurt förrän Valve gick ut med vilka lag som blir direktinbjudna till The International 2016.
The International 2016 närmar sig med stormsteg och Valve valde att presentera deras inbjudningslista direkt efter det att finalen i ESL One Frankfurt hade spelats färdigt. Det har diskuterats flitigt huruvida Valve skulle fortsätta bjuda in så pass många lag som de gjorde senast, inför majorturneringen i Manila, men nu står det klart att så ej är fallet. Antalet inbjudningar halverades, från tolv till sex, och listan är helt tom på svenskar.

Inbjudna till The International 2016

Världen OG
Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
Europa Team Liquid
MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
Kina Newbee
Hao, Mu, kpii, ChuaN, Kaka
Kina LGD
Agressif, Maybe, xiao8, September, MMY!
Korea MVP Phoenix
MP, QO, Forev, Febby, DuBu
Ukraina Natus Vincere
Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle

Tävlingen kommer i vanlig ordning att ha plats för 16 tävlande lag och med detta låga antal direktinbjudningar kommer de flesta lagen att behöva säkra sina biljetter i något av kvalen. De två bästa lagen i varje regionkval kommer att gå vidare till huvudevenemanget i Seattle och det kommer dessutom att finnas plats för två så kallade "wild cards". De fyra lag som kniper tredjeplatserna i vart och ett av regionkvalen kommer att få göra upp om dessa två wild card-platser på plats i Seattle.

De öppna kvalen sätter igång redan på tisdag, den 21 juni, och sträcker sig över fyra dagar. Regionkvalen sätter igång direkt efteråt och sträcker sig även de över fyra dagar. Den 25-28 juni kommer det således att avgöras vilka lag som får vara med och tävla i The International 2016.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..