×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

OG vinner ESL One Frankfurt

2
De regerande majormästarna i OG krossar Na`Vi med 3-0 i ESL One Frankfurt-finalen och kammar hem drygt en miljon kronor.
Så hade det blivit dags för den stora finalen i ESL One Frankfurt. Många frågade sig om Na`Vi skulle klara av att ge OG en ordentlig utmaning eller om de sistnämnda enkelt skulle säkra sin andra turneringsseger inom loppet av en vecka.

OG sätter tempot

I den första matchen satte OG ett tempo som var så högt att Na`Vi inte klarade att hänga med i svängarna. Andreas Franck "Cr1t-" Nielsen storspelade med sin Earth Spirit och Amer "Miracle-" Al-Barkawis Templar Assassin skar genom Na`Vis hjältar som om de vore smör. Efter bara 20 minuter hade OG både en Desolator och en Assault Cuirass inom laget och tio minuter senare jagade de Na`Vis flyende spelare in i deras egen fontän. OG:s dominans var total och vid ställningen 41-13 bestämde sig Na`Vi för att de hade fått nog. De regerande majormästarna såg långt ifrån ansträngda ut när de tog ledningen med 1-0.

Kanske var det Miracles briljanta spel på Templar Assassin som gjorde Danil "Dendi" Ishutin sugen på att spela henne i match två. Det gick dock inte riktigt lika bra för Na`Vi som det gjorde för OG. De sistnämnda hade dammat av två hjältar som vi inte har sett särskilt ofta på sistone, nämligen Kunkka och Anti-Mage, och än en gång var det de som satte tempot i matchen. Na`Vi lyckades slå tillbaka vid ett par tillfällen men för varje gång de tog ett steg framåt tog OG två eller fler kort därefter. Match två var inte fullt så ensidig som den första men det rådde inga som helst tvivel om vilket lag som spelade bäst. OG var nu bara en match från att vinna tävlingen och Na`Vi funderade nog över vad de skulle bli tvungna att göra för att sätta stopp för dem.

Det ser lekande lätt ut när OG spelar

Kanske kände sig OG lite lekfulla eller också var de så säkra på att de var det betydligt bättre laget att det var därför de valde att byta roller med varandra i den tredje matchen. Cr1t- sattes på att spela Riki, men inte i en supportroll, och Miracle- plockade upp något så oväntat som en Lion. Na`Vi var naturligtvis inte sena att utnyttja detta och ukrainarna fick en riktig drömstart på den tredje matchen.

Som så många gånger förr lyckades dock OG vända matchen i samband med att deras motståndare försökte sig på att döda Roshan. Genom god positionering och lysande samspel vann de striden och kunde själva lägga beslag på Aegisen. Trots att OG spelade med en Riki som core och Miracle- i en supportroll var det de som visade sig vara starkast. Na`Vi gjorde sitt bästa för att försvara sin bas men till slut klarade de inte av att stå upp mot OG:s väloljade lagmaskin längre och 3-0-segern var därmed ett faktum.

Världen OG vs. Ukraina Na`Vi
OG: Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
Na`Vi: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle


OG vinner således deras andra tävling inom loppet av en vecka och de ser rysligt starka ut inför The International 2016 som närmar sig med stormsteg.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..