×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

The Internationals prispott passerar 100 miljoner kronor

9
Prispotten fortsätter att växa inför Valves egna jätteevenemang som kommer att gå av stapeln i Seattle, USA, i början av augusti. The International 2016:s prispott har nu passerat tolv miljoner dollar, motsvarande drygt 100 miljoner kronor.
För ungefär en månad sedan släppte Valve The International Battle Pass, vilket bland annat fungerar som ett tävlingskompendium inför årets upplaga av The International. 25% av försäljningsintäkterna går direkt till tävlingens prispott som precis har passerat tolv miljoner dollar.



I dagsläget motsvarar detta drygt 100 miljoner svenska kronor och även om det fortfarande återstår en hel del för att man ska komma upp i fjolårets rekordsumma så finns det än så länge inget som tyder på att tillväxten är på väg att stanna av. Nya försäljningstoppar förmodas exempelvis infalla då Immortal Treasure II och Immortal Treasure III släpps.

Vi fortsätter att hålla ett öga på prispottens utveckling och rapporterar när intressanta milstolpar uppnås.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..