×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

zai tillbaka i Evil Geniuses — Aui_2000 petas igen

2
För några dagar sedan stod det klart att UNiVeRsE återvänder till Evil Geniuses från Team Secret men nu meddelar organisationen att även zai återvänder, vilket innebär att Aui_2000 petas för andra gången på mindre än ett år.
Evil Geniuses presterade långt under förväntan i den nyligen avslutade majorturneringen i Manila och tävlingen hade inte ens hunnit spelas färdigt innan de gick ut och meddelade att de gör förändringar i startfemman, trots att detta innebär att de varken kan bli inbjudna till The International 2016 eller de tillhörande regionkvalen.

Vi kunde då rapportera att Saahil "UNiVeRsE" Arora lämnar Team Secret för att återvända hem till Evil Geniuses och att Sam "BuLba" Sosale flyttas från EG till just Secret i samma veva. Många har under en längre tid haft det svenska stjärnskottet Ludwig "zai" Wåhlberg i åtanke, detta eftersom han under det gångna året har varit registrerad som officiell stand-in för EG under tiden han slutfört sina studier. Nu meddelar organisationen att zai återvänder som aktiv spelare och att Kurtis "Aui_2000" Ling tvingas lämna laget för andra gången på mindre än ett år.

Evil Geniuses

USA Fear
Pakistan SumaiL
USA UNiVeRsE
Sverige zai
USA ppd

Så ser alltså Evil Geniuses nya startfemma ut. zai kliver in i samma roll han en gång hade i laget och i samband med detta återtar Clinton "Fear" Loomis sin gamla position som lagets carry. EG kommer nu, tack vare att de har brutit mot Valves transferregler, bli tvungna att först vinna de öppna kvalen och därefter vinna det amerikanska regionkvalet för att ens ta sig till The International 2016. Detta är anmärkningsvärt av flera anledningar, inte minst då det faktiskt är de som är de regerande mästarna. Nu är det inte säkert att de kommer att få chansen att försvara deras titel i Seattle.

Allt detta meddelas via ett officiellt uttalande där man som organisation tackar BuLba och Aui_2000 för allt de har gjort för laget under det senaste året. Man beklagar sig även för att sätta just Aui_2000 i en väldigt svår situation, där samtliga lags startfemmor är låsta inför Valves jättetävling i augusti.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..