×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

The Internationals prispott passerar fem miljoner dollar på under två dygn

9
Prispotten växer så det knakar inför The International 2016. Bara 39 timmar efter att tävlingens Battle Pass släpptes har potten passerat fem miljoner dollar och tillväxten är således större än i fjol.
För cirka 39 timmar sedan släppte Valve The International Battle Pass och redan nu har prispotten inför årets upplaga av The International passerat fem miljoner dollar. Pengarna fortsätter dessutom att trilla in och kommer så att göra till dess att tävlingen avgörs i mitten av augusti.


Var ska detta sluta?

En fråga som många har ställt sig inför årets upplaga av Valves jättetävling är om vi verkligen kommer att få se en lika stor prispott som i fjol. The International 2015 stoltserade med en prispott på hela 18 429 613 dollar, motsvarande närmare 153 miljoner kronor sett till dagens dollarkurs.

När fjolårets tävling hölls hade dock Valves majorsystem ännu inte tagits i bruk. Med ytterligare tre majorturneringar per år är det inte otänkbart att den köpkraft som Dota 2-scenen tidigare har visat upp inför varje års upplaga av The International nu kommer att fördelas ut mer jämnt över hela kalenderåret.

Än så länge är det för tidigt att sia om hur stor årets prispott blir men redan nu kan vi se att tillväxten under dessa inledande dygn har varit större än någonsin tidigare. Om tillväxten fortsätter på inslaget spår eller om kurvan planar ut tidigare än i fjol får framtiden utvisa.

Förra året stannade prispotten på 18 429 613 dollar. Blir den större eller mindre i år?

431 personer har röstat

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..