×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

EG och OG kniper de sista semifinalplatserna

1
OG och Evil Geniuses går vidare till EPICENTER: Moscows semifinaler, detta efter att ha vunnit sina skiljematcher mot Alliance och Virtus.pro. I morgon sätter slutspelet igång.
Gruppspelet vid EPICENTER: Moscow är nu avgjort vilket innebär att vi nu vet vilka lag som inleder slutspelet i morgon från en upper bracket-position samt vilka som blir tvungna att spela med kniven mot strupen på fredag.

Alliance rycker upp sig men får återigen svårt mot OG

Dagen inleddes med svenskmötet mellan Alliance och compLexity. Senast dessa två lag drabbade samman var i majorturneringen i Shanghai. Då var det compLexity som drog det längsta strået och de såg då till att Alliance slutade på en delad sjundeplats med OG.

Nu fick dock det helsvenska laget hämnas, detta genom en resolut 2-0-seger där de visade upp några för dem ovanliga hjälteval. Detta innebar att Alliance fick en ny chans mot OG i grupp A:s skiljematch men där såg svenskarna ungefär lika tafatta ut som de gjorde igår mot samma motstånd. OG bemästrade Alliance med ännu en 2-0-seger och säkrade därmed en plats i morgondagens semifinaler.

OG får sällskap av EG

I grupp B stod förlorarmatchen mellan nederlagstippade Virtus.pro och Team Secret. Det ryska hemmalaget såg dock betydligt piggare ut idag och lyckades besegra de regerande majormästarna med 2-1. På så sätt tog de sig vidare till skiljematchen där de återigen fick möta Evil Geniuses, som besegrade dem med 2-0 under den första gruppspelsdagen. Den här gången inledde ryssarna bättre och lyckades vinna den första matchen. Amerikanerna lyckades dock både vända och vinna matchserien och är således även de klara för morgondagens semifinaler.

Onsdagens resultat

Sverige Alliance vs. Sverige compLexity
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken

Ryssland Virtus.pro vs. Världen Team Secret
VP: yoky-, G, fng, ALOHADANCE, NoFear
Secret: EternaLEnVy, Arteezy, UNiVeRsE, Puppey, pieliedie

Världen OG vs. Sverige Alliance
OG: Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke

USA Evil Geniuses vs. Ryssland Virtus.pro
EG: Aui_2000, SumaiL, BuLba, Fear, ppd
VP: yoky-, G, fng, ALOHADANCE, NoFear


= Vinnarna är klara för semifinal.

I morgon startar slutspelet

Resultaten ovan innebär alltså att OG och Evil Geniuses får utmana Newbee respektive Team Liquid i morgondagens semifinaler. Alliance, compLexity och de andra lower bracket-lagen får en dags vila innan de blir tvungna att kämpa för sin överlevnad på fredag.

Torsdagens matcher sätter igång först 14:00 enligt schemat och det som står på menyn då är de bägge semifinalerna. Först på tur står mötet mellan ett till synes formstarkt OG och de hittills obesegrade kineserna i Newbee. Därefter blir det Europa mot USA när Team Liquid och Evil Geniuses drabbar samman.

I vår tittarguide hittar du allt du behöver veta för att följa EPICENTER: Moscow. Guiden innehåller bland annat officiella streams och ett komplett spelschema för hela tävlingen. Den uppdateras dessutom dagligen med färska matchresultat samt information om kommande matcher.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..