×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

No Diggity ett steg närmare majorn i Manila

1
No Diggity och Ad Finem är klara för spel i morgondagens upper bracket-final och är nu bara två vinster från att kvalificera sig för majorturneringen i Manila.
Efter det europeiska majorkvalets första slutspelsdag står det klart att det är europeiska No Diggity och grekiska Ad Finem som går vidare till morgondagens upper bracket-final. Bägge lagen har fortsatt att imponera och idag var inget undantag. Deras motståndare i semifinalerna var då rakt inga pushovers men de klarade ändå av att säkra avancemang, detta genom var sin 2-0-vinst mot Vega Squadron och Team Empire.

Dessa resultat innebar att det var de två sistnämnda som blev tvungna att drabba samman i slutspelets första elimineringsmöte. Mycket stod på spel och inget av lagen ville vika ner sig i första taget. De två första matcherna blev relativt snabbt överstökade men den tredje och avgörande matchen varade längre än de två första gjorde tillsammans. Efter en match som böljade fram och tillbaka flertalet gånger var det till slut Team Empire som visade sig vara det något starkare laget för dagen.

Torsdagens resultat

Europa No Diggity vs. Ukraina Vega Squadron
DiG: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN
Vega: fn, No[o]ne, Mag-, Solo, CemaTheSlayeR

Grekland Ad Finem vs. Ryssland Team Empire
AF: Madara, ThuG, SkyLark, Maybe Next Time, SsaSpartan
Empire: Ramzes, Scandal, Afterlife, Miposhka, KingR


Ukraina Vega Squadron vs. Ryssland Team Empire
Vega: fn, No[o]ne, Mag-, Solo, CemaTheSlayeR
Empire: Ramzes, Scandal, Afterlife, Miposhka, KingR


Detta innebär att Team Empire är klara för spel i morgondagens lower bracket-final där de får möta antingen No Diggity eller Ad Finem, beroende på hur det går i upper bracket-finalen. Det börjar dra ihop sig och imorgon kväll står det klart vilka som kniper den sista europeiska platsen i den kommande majorturneringen. Morgondagens spelschema ser ut enligt nedan.

Fredagen den 6 maj

Europa No Diggity vs. Grekland Ad Finem
DiG: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN
AF: Madara, ThuG, SkyLark, Maybe Next Time, SsaSpartan

TBD vs. Ryssland Team Empire
TBD: -
Empire: Ramzes, Scandal, Afterlife, Miposhka, KingR


FINAL

= Vinnarna är kvalificerade för majorturneringen i Manila.

Uppdatering från de övriga regionkvalen

De första slutspelsdagarna är över även i Kina och Sydostasien. I Kina fortsätter Newbee att dominera och efter en 2-0-vinst mot iG Vitality är de klara för upper bracket-finalen. Deras motståndare där blir CDEC Youth som tvålade till namnstarka EHOME med 2-0 i deras semifinalmöte. De sistnämnda överlevde dock deras lower bracket-match där de efter ännu en 2-0-vinst skickade hem iG Vitality.

I de sydostasiatiska kvalen är det Mineski och TNC Gaming som gör sig redo för spel i deras upper bracket-final. De lag som dessa två upper bracket-finalister besegrade i sina respektive semifinaler var naturligtvis tvungna att möta varandra i den första lower bracket-omgången och där var det malaysiska Taring som besegrade filippinska Execration med 2-0.

I USA har slutspelet inte satt igång riktigt ännu men redan igår kunde vi rapportera att Digital Chaos och FDL hade tagit sig vidare från grupp B. Nu står det dock klart att det är Shazam och Dragneel som har tagit sig vidare från grupp A och som nu ska göra upp med de två förstnämnda lagen i det amerikanska kvalets semifinaler.


Schemat för dessa regioners matcher hittar ni på themanilamajor.com


Beyond The Summit fortsätter att leverera coverage från deras nya studio i Los Angeles. Deras så kallade "Multi-Cast" agerar huvudkanal och hoppar mellan det de i panelen finner mest intressant för stunden. Detta kompletteras med ytterligare kanaler, för att täcka så mycket som möjligt av det som sker i de olika regionerna. Nu under slutspelet är det troligt att huvudkanalen kommer att täcka de europeiska matcherna men nedan finner även de tre främsta av deras extrakanaler.

Multi-Cast



Stream 1



Stream 2



Stream 3

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..