×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Valve presenterar inbjudningarna till majorn i Manila

2
Valve presenterade precis sina inbjudningar till majorturneringen i Manila och det visade sig att de den här gången har valt att bjuda in hela tolv lag. Svenska Alliance hör till de lag som nu slipper kvala.
Valve överraskar hela Dota 2-scenen genom att göra det som vissa har tyckt att de borde göra. De utökar antalet platser för direktinbjudna lag i deras Dota 2-majors från åtta till tolv, detta på grund av hur bred och jämn den professionella scenen har blivit under det senaste året. Förr kunde man inför en tävling vara tämligen säker på att vinnarna skulle tillhöra antingen den europeiska scenen eller den kinesiska, men så är inte fallet idag.

Evil Geniuses har blivit en stormakt som satt amerikansk Dota på världskartan och compLexity har visat framfötterna på sistone, med en topp 6-placering i föregående major. Även den sydostasiatiska scenen har visat att de nu har lag som i allra högsta grad förtjänar inbjudningar de med. Fnatic slutade bland de sex bästa i Shanghai och MVP Phoenix säkrade en historisk fjärdeplats. Bägge lagen har sedan dess skördat ytterligare framgångar.

Scenen har helt enkelt blivit för stor och för jämn för att Valve ska kunna välja ut bara åtta lag. Valve utökar således antalet platser för direktinbjudna lag från åtta till tolv och inbjudningslistan ser ut enligt nedan.

Inbjudna till majorturneringen i Manila


Världen Team Secret
EternaLEnVy, Arteezy, UNiVeRsE, Puppey, pieliedie

Europa Team Liquid
MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy

USA Evil Geniuses
Aui_2000, SumaiL, BuLba, Fear, ppd

Korea MVP Phoenix
MP, QO, Forev, Febby, DuBu

Kina Wings Gaming
Shadow, bLink, bian, Innocence, iceice

Kina Vici Gaming Reborn
END, NoNo, Yang, Fy, DDC

Malaysia Fnatic
Mushi, Miduan, Ohaiyo, DJ, Net

Världen OG
Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly

Sverige compLexity Gaming
Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken

Sverige Alliance
Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke

Ukraina Natus Vincere
Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle

Kina LGD Gaming
Agressif, Maybe, xiao8, September, MMY

Inget av dessa lag behöver således bekymra sig över att snabbt lista ut hur man spelar så effektivt som möjligt nu när den nya metan börjar ta form efter gårdagens stora uppdatering. Totalt 16 lag kommer att resa till Manila för att tävla om de 25 miljoner kronor som ligger i prispotten och då Valve nu har bestämt sig för att utöka antalet inbjudningar innebär det att antalet platser för inkvalade lag har minskat med samma antal.

Nu finns det bara en biljett att hämta i respektive regionkval. Dessa sätter igång tisdagen den 3 maj och pågår till och med fredagen den 6 maj. Beyond The Summit samlar ihop kommentatorer och profiler från samtliga stora studior och kommer att sända dygnet runt under dessa dagar. Mer information om detta presenteras troligtvis på måndag.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..