×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Empire och Wings tar de sista slutspelsplatserna i Manila

1
ESL One Manilas andra dag har nu nått sitt slut och ytterligare fyra lag har eliminerats. Efter de två svettiga skiljematcherna är det Team Empire och Wings Gaming som får chansen att utmana Team Liquid och Fnatic i morgondagens semifinaler.
Den andra och sista gruppspelsdagen är över och det står nu klart att det är Wings Gaming och Team Empire som gör Fnatic respektive Team Liquid sällskap i ESL One Manilas semifinaler.

Lördagen inleddes med de två förlorarmatcherna där svensk-amerikanska compLexity eliminerade hemmalaget Mineski och Team Secret fullständigt krossade kinesiska EHOME. Secret, de regerande majormästarna, inledde tävlingen med en överraskande 0-2-förlust mot Team Empire, men såg här ut som ett lag med mästarkvalitet igen.

I de efterföljande skiljematcherna lyckades compLexity ta ledningen mot Wings i en match där mycket kretsade kring Rasmus "Chessie" Blomdins Lifestealer. Wings lyckades dock vända och vinna matchserien. I den andra matchen stängde de effektivt ner compLexitys Drow-strategi, genom att använda hjältar som Slark, Beastmaster och Queen of Pain, och i den tredje matchen skördade de framgång med stora teamfighthjältar som Venomancer, Earthshaker och Invoker.

Fantastiska teamfights fick både publiken och kommentatorerna att jubla

Dagens i särklass bästa matchserie var returmötet mellan Secret och Empire, och till publikens förtjusning lyckades de sistnämnda tvinga majormästarna till en tredje och avgörande match, detta efter en match två som bjöd på några av de mest fantastiska teamfights som skådats på länge. Kommentatorerna skrek sig hesa när gigantiska ultimates exploderade över hela skärmen och strax därpå var kvitteringen ett faktum. I den avgörande matchen var det länge jämnt men i slutändan visade Empire än en gång att deras samspel var snäppet vassare i teamfights.

Lördagens resultat

Filippinerna Mineski vs. Sverige compLexity
Mineski: Kuku, Bimbo, ryOyr, Julz, JessieVash
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken

Världen Team Secret vs. Kina EHOME
Secret: EternaLEnVy, Arteezy, UNiVeRsE, Puppey, pieliedie
EHOME: LaNm, old chicken, eLeVeN, iceiceice, Fenrir


Kina Wings vs. Sverige compLexity
Wings: Shadow, bLink, bian, Innocence, iceice
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken

Ryssland Team Empire vs. Världen Team Secret
Empire: RAMZES666, Scandal, Afterlife, Miposhka, KingR
Secret: EternaLEnVy, Arteezy, UNiVeRsE, Puppey, pieliedie


= Vinnarna är klara för slutspel.

Resultaten ovan innebär att det är Wings och Team Empire som får utmana Fnatic respektive Team Liquid i morgondagens semifinaler. Vinnarna av dessa sammandrabbningar gör sedan upp om titeln i ESL One Manilas stora final, som avgörs i bästa av fem matcher.

Söndagens matcher

Malaysia Fnatic vs. Kina Wings
Fnatic: Net, Miduan, Ohaiyo, DJ, 343
Wings: Shadow, bLink, bian, Innocence, iceice

Europa Team Liquid vs. Ryssland Team Empire
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
Empire: RAMZES666, Scandal, Afterlife, Miposhka, KingR

FINAL

I vår tittarguide finner du allt från officiella streams till ett komplett spelschema med fullständiga resultat och information om kommande matcher. Guiden uppdateras löpande under turneringens gång.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..