×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kroatien

EG och MVP gör upp om förstaplatsen i Dota Pit League

2
Evil Geniuses besegrar Na'Vi och MVP Phoenix besegrar compLexity i Dota Pit Leagues semifinaler och är därmed klara för spel i kvällens stora final som rundar av tävlingarna i Split, Kroatien.
I Dota Pit Leagues första semifinal stod det mellan svenskamerikanska compLexity och koreanska MVP Phoenix. Expertpanelen förväntade sig ett blodbad då dessa två aggressivt spelande lag skulle drabba samman och det var precis vad som serverades. Efter turneringens kanske mest jämna match, en match som bjöd på stor underhållning från början till slut, stod dock MVP som segrare. Detta efter att Lee "FoREV" Sang-dons Nature's Prophet hade bjudit publiken på en Rampage i den sista striden.

Den andra matchen blev dock inte lika jämn och compLexity klarade inte av att tvinga koreanerna till en tredje och avgörande match. Detta innebär att det är färdigspelat för deras del medan MVP nu står inför deras första stora final.

Sverige compLexity vs. Korea MVP Phoenix
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken
MVP: MP, QO, Forev, Febby, DuBu


Dagens andra semifinal stod mellan Evil Geniuses och uppstickarna i Na'Vi. De sistnämnda bjöd på gårdagens tveklöst största överraskning när de eliminerade de regerande major-mästarna i Team Secret. Frågan var nu om de skulle kunna prestera på samma nivå mot ett lag som är så oerhört stabilt som EG.

Amerikanerna tog enkelt ledningen med 1-0 efter att ha spelat med Invoker, Visage och Vengeful Spirit som samtliga buffades av Drow Rangers globala aura. Med deras Faceless Void kunde de enkelt säkra kills, tack vare dennes Chronosphere, och de såg väldigt dominanta ut i den första matchen. Na'Vi lyckades dock resa sig och tvingade EG till en tredje och avgörande match, men det räckte inte hela vägen in i kaklet. Mot slutet av den tredje matchen visade amerikanerna att de var det bättre laget och genom en väl koordinerad teamfight slog de resolut den sista spiken i Na'Vis kista.

Ukraina Na'Vi vs USA Evil Geniuses
Na'Vi: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeiKO, Artstyle
EG: Arteezy, Suma1L, UNiVeRsE, Fear, ppd


Dessa resultat innebär att det nu är MVP Phoenix och Evil Geniuses som ska drabba samman i den avslutande finalen. Notera att matchtiden nedan är en ungefärlig uppskattning, detta på grund av att dagens matcher har dragit ut på tiden.

Korea MVP Phoenix vs. USA Evil Geniuses
MVP: MP, QO, Forev, Febby, DuBu
EG: Arteezy, Suma1L, UNiVeRsE, Fear, ppd


Officiell stream





Artikelbild: ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..