×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

EG och Vega vidare till upper bracket-final

3
Den första omgången har spelats klart i såväl upper som lower bracket i Captain's Draft 3.0. Evil Geniuses och Vega Squadron tar sig vidare till upper bracket-finalen. Alliance och Team Empire blir dock tvungna att kämpa vidare i lower bracket.
I Captain's Drafts första semifinal drabbade Evil Geniuses samman med Team Empire och det var amerikanerna som visade sig vara starkast. EG vann mötet med 2-1 men inte utan att Team Empire fick chansen att visa att de har vad som krävs för att ta en övertygande matchvinst mot de amerikanska giganterna. De sistnämnda seglar vidare i tävlingens upper bracket och är nu klara för måndagens upper bracket-final medan Team Empire blir tvungna att slåss för sin överlevnad i lower bracket redan i eftermiddag.

USA Evil Geniuses vs. Ukraina Team Empire

EG: Arteezy, Suma1L, UNiVeRsE, Fear, ppd
Empire: ALOHADANCE, fn, XBOCT, Funn1k, NoFear


I den andra semifinalen var det dags för Alliance att ta sig an Vega Squadron. Sedan svenskarna hittade formen igen i samband med att Jerry "EGM" Lundkvist återvände till laget har de haft ett övertag gentemot Vega men den här gången föll inte alla bitarna på plats. Det rysk-ukrainska laget tog en övertygande 2-0-seger och visade att Alliance inte är oslagbara. Nu får de möta Evil Geniuses i måndagens upper bracket-final men för Alliance väntar istället spel i lower bracket. Ikväll spelar de sin första elimineringsmatch.

Sverige Alliance vs. Ukraina Vega Squadron

[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke
Vega: 9pashaebashu, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayer


Söndagens matcher

Dagens första elimineringsmatch står mellan Team Empire och Mamas Boys, som till mångas förvåning slog ut Virtus.pro med 2-0 i den första lower bracket-omgången. Det var även få som hade räknat med att Alliance skulle bli nerflyttade men nu befinner de sig i en situation som kräver att de besegrar Team Liquid för att ta sig vidare i tävlingen.

Lower bracket omgång 2

Ukraina Team Empire vs. Europa Mamas Boys

Empire: ALOHADANCE, TBD, XBOCT, Funn1k, NoFear
MB: Black^, Pajkatt, SexyBamboe, YapzOr, Saksa

Sverige Alliance vs. Europa Team Liquid

[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy


Officiell stream



1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..