×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL One återvänder till Frankfurt

1
Tävlingsarrangören ESL återvänder till Frankfurt även i år. Precis som i fjol kommer tävlingen att äga rum i mitten av juni och troligtvis kommer det att vara ett av de sista stora evenemangen som går av stapeln före The International 2016.
ESL One Frankfurt 2016 kommer att gå av stapeln helgen den 18-19 juni och precis som i fjol kommer allt att ske på Commerzbank-Arena i Frankfurt, Tyskland. Vilka lag som kommer att delta är för närvarande okänt men förmodligen blir detta en av de sista kraftmätningarna mellan lagen i Dota 2-scenens toppskikt innan det blir dags för dem att styra kosan mot Seattle och årets upplaga av The International.

I prispotten ligger 250 000 dollar vilket motsvarar drygt 2,1 miljoner kronor enligt dagens valutakurser. Tävlingsformatet har än så länge ej offentliggjorts men om tidigare års evenemang kan anses vara en fingervisning så kommer åtta lag att göra upp om såväl pengar som ära inför en entusiastisk publik i den stora utomhusarenan.



s4 höjer pokalen efter Team Secrets seger i ESL One Frankfurt 2015


Biljetterna till evenemanget har precis släppts till allmän försäljning och för de som kan tänkas vara intresserade av en resa till Frankfurt och förstklassig Dota i det tyska sommarvädret finns det fyra olika biljettalternativ. Välj mellan allt från vanliga läktarbiljetter för 29 Euro styck till "The Aegis Experience". Den sistnämnda upplevelsen inkluderar bland annat VIP-lounge, reserverade VIP-soffor i publikhavet, fri mat och dryck, tillträde till exklusiva autografsigneringar och "goodie bags". Det sistnämnda alternativet kostar 2 999 Euro och kan utnyttjas av upp till fem personer.

Bildkälla: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..