×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Alliance obesegrade inför slutspelet i Captain's Draft*

8
De sista gruppspelsmatcherna har nu spelats färdigt i den lite udda tävlingen Captain's Draft 3.0 och Alliance dominerade sin grupp fullständigt. På fredag sätter slutspelet igång.

Uppdatering

Alliance match mot Vega Squadron har bokats om och ska nu istället spelas klockan 15:00 lördagen den 13 februari. Se det nya spelschemat.

I Dota 2-turneringar används spelläget Captain's Mode men Captain's Draft skiljer sig från mängden genom att använda spelläget med samma namn som tävlingen. Inför varje match slumpar datorn fram 27 hjältar som de tävlande lagen sedan har att välja mellan. Detta innebär att 75% av spelets hjältar elimineras slumpmässigt redan innan draften har börjat. Man kan säga att Captain's Draft inte tar någon som helst hänsyn till den rådande metan och publiken får på så sätt se hjältar och kombinationer som man normalt sett aldrig skulle få se proffsen spela annars.

Gruppspelet har nu spelats klart och trots att samtliga lag går vidare till slutspelet är dessa resultat viktiga. De två bästa lagen i varje grupp går nämligen vidare till slutspelets upper bracket medan de två lägst placerade lagen i respektive grupp blir tvungna att spela i lower bracket redan från start.

Grupp A

USA (3-0) Evil Geniuses
Ukraina (2-1) Vega Squadron


Europa (1-2) Team Liquid
Världen (0-3) Mamas Boys

Grupp B

Sverige (3-0) Alliance
Ukraina (2-1) Team Empire


CIS (1-2) Virtus.pro
USA (0-3) Digital Chaos
Evil Geniuses står högst på pallen i grupp A med en 2-0-seger och två stycken 2-1-segrar i bagaget. Vega Squadron knep andraplatsen efter att ha vunnit två av deras tre matchserier.

Svenska Alliance fortsätter att visa fin form då de tar sig genom gruppspelet utan att förlora en enda match i någon av deras tre matchserier. Med tre 2-0-vinster i bagaget står de som solklara segrare i grupp B. Andraplatsen säkrades precis av Team Empire som gör de ovan nämnda lagen sällskap i slutspelets upper bracket.

Slutspelet startar på fredag och inleds med de bägge semifinalerna. Tävlingens samtliga återstående matcher är schemalagda enligt nedan.

Fredagen den 12 februari

Upper bracket

USA Evil Geniuses vs. Ukraina Team Empire

EG: Arteezy, Suma1L, UNiVeRsE, Fear, ppd
Empire: ALOHADANCE, TBD, XBOCT, Funn1k, NoFear


Lördagen den 13 februari

Upper bracket

Sverige Alliance vs. Ukraina Vega Squadron

[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke
Vega: 9pashaebashu, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayer

Lower bracket omgång 1

CIS Virtus.pro vs. Världen Mamas Boys

VP: Silent, G, DkPhobos, Lil, fng
MB: Pajkatt, Hook, TBD, YapzOr, Saksa

Europa Team Liquid vs. USA Digital Chaos

Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
DC: YawaR, Resolut1on, BuLba, Aui_2000, 1437


Söndagen den 14 februari

Lower bracket omgång 2

Match 1

Match 2


Måndagen den 15 februari

Lower bracket omgång 3

Upper bracket-final


Tisdagen den 16 februari

Lower bracket-final


Onsdagen den 17 februari

FINAL


Officiell stream

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..