×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

James "2GD" Harding tillbaka som värd i Dota 2

2
Den populära värden och communityprofilen James "2GD" Harding gör nu comeback och tar direkt plats i högsätet. Harding är den som kommer att axla rollen som värd i Shanghai när Dota 2:s andra major går av stapeln i början av mars.
Om man för några år sedan sade "värd i Dota 2" så rådde det inga tvivel om vilket namn som var först på mångas läppar. James "2GD" Harding slog igenom mycket tack vare sin dräpande humor samt sin oberäknelighet och han blev inom kort omåttligt populär. När han efter The International 2014 valde att lägga Dota 2 åt sidan för att fokusera på annat var det därför många som blev besvikna.

Sedan vi senast såg honom som värd har många andra duktiga personligheter axlat samma roll i de stora tävlingarna världen över. En av dessa är den omtyckte esportprofilen Paul "ReDeYe" Chaloner, som bland annat agerade värd under The International 2015. Under gårdagen meddelade han via Twitter att han dessvärre ej kommer att närvara i Shanghai och det var många som uttryckte sitt missnöje över detta. Diskussionen som uppstod kretsade kring att den kinesiska arrangören och utgivaren, Perfect World, hade valt att snåla på resurserna genom att inte hyra in bra värdar eller ens engelskspråkiga observatörer, alltså de som sköter kameran i spelet under matcherna.



Hardings återkomst lugnade ner de pessimistiska diskussionerna


Nu står det dock klart att Harding kommer att vara värd för majorn och att det visst kommer att vara stora internationella profiler på plats. Detta inkluderar de högt ansedda svenska observatörerna Johan "Weppas" Westberg och Rikard "skrff" Melin. Flera av världens främsta kommentatorer har även bekräftat att de kommer att vara på plats, däribland Toby "TobiWan" Dawson, Austin "Capitalist" Walsh, William "Blitz" Lee och David "GoDz" Parker.

Listan över de talanger som kommer att lotsa oss genom Shanghai-majorn är fortfarande långt ifrån färdig och vi återkommer naturligtvis till detta ämne när den har blivit färdigställd.

Bildkälla: Dota 2 The International, joinDOTA

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..