×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

OG slår ut Evil Geniuses - spelar final mot Team Secret

3
OG besegrar de regerande mästarna i Evil Geniuses och får nu möta Team Secret i den stora finalen. Den första Dota 2-majorns sista matchserie inleds alldeles strax
I den första matchen fick publiken bevittna den troligtvis största krossen i hela tävlingen. Evil Geniuses lurade OG och ställde upp med en Lich jämte deras Templar Assassin i mitten och resultatet blev att Amer "Miracle-" al-Barqawis Shadow Fiend, som har varit så dominant i så många andra matcher, blev totalt nedstängd. 25 minuter in i matchen hade amerikanernas Templar Assassin och Doom ett högre sammanlagt nettovärde än vad hela OG:s lag hade tillsammans. Efter en fruktansvärt ensidig match tog Evil Geniuses ledningen med 1-0.

De som trodde att OG inte skulle kunna resa sig efter en så förkrossande förlust hade dock fel. I match två lyckades de stänga ner framförallt Evil Geniuses supports och kurvan som visade skillnaden i nettovärde mellan lagen gick ständigt uppåt. David "MoonMeander" Tan spelade helt fantastiskt med sin Earthshaker och när han hade köpt ett Shadow Blade gick ingen riktigt säker längre. Mot slutet av matchen var den ekonomiska skillnaden helt enorm och när OG väl valde att ta sig in i amerikanernas bas var matchen helt enkelt över.

I den tredje och avgörande matchen valde Evil Geniuses att sätta Artour "Arteezy" Babaev på en Anti-Mage. OG spelade dock fantastiskt bra och vid flera tillfällen lyckades Miracle- blinka ikapp Arteezy och använda sin välfarmade Alchemist till att låsa honom tillräckligt länge för att ha ihjäl honom. I en teamfight där EG brände sina viktigaste ultimates utan att få någon utdelning gavs OG möjligheten att riva barackerna i två lanes och nu var de amerikanska mästarna riktigt pressade. Den avgörande striden uppstod nära Roshans håla och när Anti-Mage än en gång föll insåg Evil Geniuses att matchen, och tävlingen, var över för deras del.

USA Evil Geniuses vs. Världen OG

EG: Arteezy, SumaiL, UNiVeRsE, Fear, ppd
OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly


OG lyckas således med det en majoritet av alla tyckare trodde var omöjligt - de slår ut Evil Geniuses i lower bracket-finalen och får nu spela final mot Team Secret. Denna final avgörs i bäst av fem matcher och sätter igång alldeles strax.

Europa Team Secret vs. Världen OG

Secret: EternaLEnVy, w33, MiSeRy, Puppey, pieliedie
OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly


För att titta på finalen, använd "Watch-fliken" i Dota 2-klienten eller hoppa in på en av följande streams:


Bildkälla: ESL

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..