×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Dags för upper bracket-final i Frankfurt

1
Idag är det Dota-majorns näst sista dag och på dagordningen står inte bara slutspurten i lower bracket utan även den stora upper bracket-finalen mellan Team Secret och Evil Geniuses. Här är dagens schema.
Under torsdagen blev ytterligare tre lag utslagna och det återstår nu endast fem lag i tävlingen. OG spelade två matchserier under gårdagen och slog ut både Virtus.pro och sedan CDEC gaming. Detta innebär att de redan är klara för den sista omgången, den som avgör vilket lag som tar sig till lower bracket-final. I dagens första möte gör EHOME upp med Vici Gaming om vilka det blir som får utmana OG i eftermiddag.

Det som kanske flest ser fram emot idag är upper bracket-finalen mellan Team Secret och Evil Geniuses. Dessa två lag har, sedan Team Secret skapades för ungefär 15 månader sedan, spelat många finaler mot varandra och trots att det har bytts spelare längs vägen så känns det inte särskilt förvånande att det står mellan just dem. Man hade lätt kunnat tänka sig att upper bracket-finalen skulle avsluta denna näst sista dag i Frankfurt men faktum är att den spelas mellan de två lower bracket-matcherna, detta för att vinnaren i matchen mellan EHOME och Vici Gaming ska få en liten paus innan det blir dags att möta ett utvilat OG.

Fredagen den 20 november

Lower bracket

Kina Vici Gaming vs. Kina EHOME

VG: BurNIng, Super, iceiceice, fy, Fenrir
EHOME: Cty, old chicken, eLeVeN, LaNm, KaKa

Världen OG vs. Kina Vinnaren i matchen mellan Vici och EHOME

OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
TBA: -


Upper bracket

USA Evil Geniuses vs. Europa Team Secret

EG: Arteezy, SumaiL, UNiVeRsE, Fear, ppd
Secret: EternaLEnVy, w33, MiSeRy, Puppey, pieliedie


Notera att matcherna ovan är uppdelade i lower respektive upper-bracket och att de inte ligger i den ordning de spelas. Tiderna som nämns är även ESL:s egna uppskattningar och skulle ett möte resultera i en snabb 2-0-vinst så sätter nästa match igång före utsatt tid. Vi gör vårt bästa för att hålla schemat uppdaterat så intresserade håller med fördel koll på den här nyheten.

För att följa dagens matcher kan man antingen titta genom Dota 2-klienten eller också använda sig av någon av följande streams:

Bildkälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..