×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Här är dagens matcher i Frankfurt*

2
Idag är det vinna eller försvinna som gäller för fyra lag, däribland svenska Alliance, och till kvällen bjuds det på toppmöten i upper bracket-semifinalerna. Här är allt man behöver veta för att följa majorturneringens tredje dag.
Igår spelades kvartsfinalomgången klart i slutspelets upper bracket. Förhandsfavoriterna Team Secret och Vici Gaming besegrade sina motståndare och säkrade därmed sina platser i kvällens semifinaler.

Tisdagskvällen vigdes därefter åt den första hälften av den andra lower bracket-omgången, där EHOME och LGD Gaming tog sig vidare genom att slå ut Vega Squadron och Team Unknown.

Detta händer idag

Det som står först på dagens schema är de två matchserier som återstår av den andra lower bracket-omgången. Under förmiddagen möter OG det helfilippinska Mineski och på eftermiddagen drabbar svenskhoppet Alliance samman med Virtus.pro. Det är mycket som står på spel i dessa matcher då förlorarna blir utslagna ur tävlingen samtidigt som den garanterat lägsta vinstsumman ökar med hela 60 000 dollar för vinnarna (motsvarande över en halv miljon kronor).



Efter lunch gör Alliance och Virtus.pro upp om fortsatt spel i Frankfurt


Den som väntar på något gott väntar sällan för länge, sägs det. Dagen avslutas med de två stjärnspäckade upper bracket-semifinalerna. Den första står mellan Evil Geniuses och CDEC Gaming, de två lag som möttes i final i The International 2015. I den andra möts de två lag som enligt rankinglistorna är bäst i världen just nu, nämligen Team Secret och Vici Gaming. Dagens fullständiga spelschema ser ut enligt nedan.

Onsdagen den 18 november

Lower bracket

Filippinerna Mineski vs. Världen OG

Mineski: Kuku, Bimbo, ryOyr, Julz, JessieVash
OG: Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly

CIS Virtus.pro vs. Sverige Alliance

VP: Illidan, God, DkPhobos, Lil, fng
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, Mynuts, Akke


Upper bracket

USA Evil Geniuses vs. Kina CDEC Gaming

EG: Arteezy, SumaiL, UNiVeRsE, fear, ppd
CDEC: Agressif, Shiki, Xz, Q, garder

Europa Team Secret vs. Kina Vici Gaming

Secret: EternaLEnVy, w33, MiSeRy, Puppey, pieliedie
VG: BurNIng, Super, iceiceice, fy, Fenrir


För att följa dagens matcher kan man antingen titta genom Dota 2-klienten eller också använda sig av någon av följande streams:

Uppdatering

Då matchserien mellan OG och Mineski blev något av en snabb historia ligger man före schemat och Alliance vs. Virtus.pro sätter nu igång hela en och en halv timme före uppskattad tid.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..