×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Grupperna är satta inför nästa helgs MLG World Finals

1
MLG:s hundrade evenemang går av stapeln nästa helg, 16-18 oktober, och igår kväll presenterades Dota 2-turneringens grupper.
MLG World Finals blir MLG:s hundrade evenemang och nästa vecka beger sig sex direkt inbjudna lag och två kvalvinnare till New Orleans, Louisiana för att under helgen göra upp om de 250 000 dollar som ligger i prispotten. Summan, som motsvarar drygt två miljoner svenska kronor, utökas genom crowdfunding vilket innebär att den slutgiltiga prispotten först kan anges i samband med att tävlingen når sitt slut på söndagen.

De åtta lagen har nu delats in i två grupper. Detta blir den första LAN-turneringen för både Monkey Business, som vann det europeiska kvalet, och för det nya Cloud9 som under ledning av förre detta Team Secret-coachen Theeban "1437" Siva tog hem det amerikanska kvalet. De får definitivt något att sätta tänderna i här då samtliga inbjudna lag placerade sig bland de åtta bästa i The International 2015. Grupperna ser ut enligt nedan.

Grupp A


USA Evil Geniuses
CIS Virtus.pro
Kina LGD-Gaming
Världen Monkey Business

Grupp B


Europa Team Secret
Kina CDEC
Korea MVP Phoenix
USA Cloud9
Vilken grupp tycker ni ser starkast ut? Inför förra helgens ESL One New York hade nog en majoritet svarat "Grupp A" men kanske finns det de som har ändrat åsikt sedan dess?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..