×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Invictus Gaming till semifinal efter vinst mot Virtus.pro

2
Invictus Gaming, som i sista sekund ersatte EHOME i ESL One New York, besegrar Virtus.pro och går vidare till söndagens semifinaler.
Den tredje kvartsfinalen i ESL One New York stod mellan ett Virtus.pro som under det senaste halvåret har blivit ett av scenens mer stabila storlag och ett Invictus Gaming som kom tvåa i det kinesiska kvalet men som fick ersätta kvalvinnaren EHOME efter att de sistnämnda stött på visumproblem.

I den första matchen plockade Virtus.pro upp två hjältar som hittills inte har synts till i denna turnerings LAN-finaler, nämligen Phoenix och Chaos Knight. iG satte Luo "Ferrari_430" Feichi på en Alchemist samtidigt som deras nya carryspelare, Wang "Rabbit" Zhang, fick spela Gyrocopter. iG skapade sig ett ekonomiskt övertag, delvis tack vare Ferraris Alchemist, och spelade sedan väldigt lugnt och metodiskt. Tack vare flertalet Black King Bars tog de udden av fiendens Phoenix och dominerade längre team fights tack vare deras Alchemists stryktålighet och Gyrocopterns höga skadepotential. Kineserna visade prov på stort tålamod och fint samspel när de tog hem seriens första match.

Virtus.pro skulle dock visa sig vara mer än kapabla att komma tillbaka och i andra matchen satsade de på en uppsättning hjältar som gärna slåss tidigt. Sergey Alexandrovich "God" Bragin storspelade på sin Queen of Pain som tillsammans med bland annat Ilya "Illidan" Pivcaevs Luna tvingade iG till att hissa vit flagg innan det ens hade gått 20 minuter av matchen.

Det skulle dock visa sig att kineserna var det starkare laget den här kvällen. I den tredje och avgörande matchen såg de lika överlägsna ut som Virtus.pro gjorde i föregående match och Rabbit visade att Brewmaster definitivt är en gångbar hjälte i patch 6.85.

CIS Virtus.pro vs. Kina Invictus Gaming

VP: Illidan, God, DkPhobos, Lil, fng
iG: Rabbit, Ferrari_430, Xi, Chuan, Super


Invictus Gaming slår därmed ut Virtus.pro och säkrar en plats i söndagens andra semifinal.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..