×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

CDEC möter Team Secret i morgondagens första semifinal

2
CDEC Gaming bevisar att de är ett lag att räkna med i ESL One New York då de tämligen enkelt eliminerar amerikanska Team Archon i första omgången.
Den andra kvartsfinalen i ESL One New York stod mellan vinnaren av det amerikanska kvalet, Team Archon, och det lag som bjöd Dota 2-världen på en Askungesaga utan dess like i The International 5, kinesiska CDEC Gaming. För de sistnämnda var det här den första officiella matchen sedan just The International 5 och många inom scenen var oroliga för att Evil Geniuses i finalen visade resten av världen hur man gör för att neutralisera styrkan i deras spelstil. Med anledning av detta var det nog många som med nyfikna ögon bevittnade denna kvartsfinal.

I den första matchen visade amerikanerna upp en väldigt annorlunda hjältekombination. Vad sägs om Nyx Assassin, Doom, Medusa och en support Chaos Knight? Det lät väldigt intressant men CDEC, som i allra högsta grad var förhandsfavoriter i denna match, visade upp lite av det samspel som tog dem ända till finalen i The International 5 och de hade inga som helst problem att sätta sig själva i en ledande position i den här serien.

I match nummer två såg vi en något mer traditionell kombination av hjältar där den enda hjälten som stack ut var Archons Drow Ranger. Amerikanerna skaffade sig förvisso ett litet övertag i matchens inledning men det var nog få som var särskilt oroade för CDEC som med sitt lugna och metodiska samspel tog över och avslutade matchen på ett tryggt sätt. TI5-finalisterna visade, föga förvånande, vilka som var det bättre laget i denna sammandrabbning.

Kina CDEC Gaming vs. USA Team Archon

CDEC: Agressif, Shiki, Xz, Garder, Q
Archon: Jeyo, 747, Moo, whiteBeard, FLUFFNSTUFF


CDEC går med andra ord vidare till morgondagens semifinaler och motståndet som väntar där är inga andra än Team Secret som inledde turneringens LAN-finaler genom att besegra Fnatic.

Än så länge har vi bara tagit oss halvvägs genom denna första dags matchserier och den kvartsfinal som står näst på tur är den mellan Virtus.pro och laget som ersatte EHOME, vinnarna av det kinesiska kvalet, nämligen Invictus Gaming.

CIS Virtus.pro vs. Kina Invictus Gaming

VP: Illidan, God, DkPhobos, Lil, fng
iG: Rabbit, Ferrari_430, Xi, Chuan, Super


Vill man se matchen kan man antingen köpa en biljett i Dota 2-klienten och se den där i högsta kvalitet eller också titta genom den officiella ESL-kanalen på Twitch.

Bildkälla: eslgaming.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..