×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Singapore

5Jungz vinner Europa-kvalet till Nanyang Dota 2 Championships

2
5Jungz besegrade igår kväll Vega Squadron och säkrade därmed en plats i Nanyang Dota 2 Championships - miljontävlingen som går av stapeln i Singapore med start den 26 oktober.
Många hade höga förväntningar på före detta Team Secret-supporten Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomis nya lag, 5Jungz, men hittills har de haft svårt att kvalificera sig till något av de stora evenemangen. Efter att ha fallit i kvalen till både MLG World Finals och helgens ESL One New York lyckades de till slut säkra en slutspelsplats när de igår kväll besegrade ryska Vega Squadron i den europeiska kvalfinalen till Nanyang Dota 2 Championships. Denna miljonturnering utspelar sig mellan den 26 oktober och den 1 november i Singapore och är troligtvis den sista chansen proffsen har att visa upp sig på ett stort evenemang före höstens major.

Vega Squadron inledde serien starkt och såg ut att vara halvvägs till Singapore då de ledde med 2-1 efter att framgångsrikt ha stängt ner Lasse "Matumbaman" Urpalainen i den andra och den tredje matchen. Det var då som 5Jungz lade i en högre växel, mycket tack vare Adrian "FATA-" Trinks som i de två sista matcherna spelade en fullkomligt lysande Razor som i slutändan blev för mycket för Vega att hantera.

Europa 5Jungz vs. Ukraina Vega Squadron

5Jungz: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
Vega: 9pashaebashu, No[o]ne, Mag, Solo, CemaTheSlayeR


Nygrundade 5Jungz kvalificerar sig härmed till deras första LAN någonsin. Det fjärde och sista kvalet, som sätter igång imorgon, är det sydostasiatiska kvalet och om en vecka vet vi hur den slutgiltiga deltagarlistan ser ut inför huvudevenemanget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..