×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Invictus Gaming ersätter EHOME i ESL One New York

2
Visumproblem sätter käppar i hjulen för EHOME som blir tvungna att stå över helgens Dota 2-turnering i New York. ESL löser frånfallet kvickt genom att bjuda in kinesiska kval-tvåan Invictus Gaming.
Det är inte första gången ett kinesiskt lag får visumproblem inför en amerikansk turnering och det är nog dessvärre inte den sista heller. EHOME, som lyckades placera sig högre än många hade räknat med i The International 2015, har bytt ut delar av sin laguppställning under det officiella transferfönstret som stängdes den femte september. De visade fin form då de vann de kinesiska kvalen till ESL One New York men nu hindras de alltså från att delta.

ESL agerade snabbt och bjöd istället in Invictus Gaming som placerade sig på en andraplats i kvalet. Laget, som stod som vinnare i ESL Frankfurt 2014, ser dock ut att behöva använda sig av en stand-in i New York. Vem det blir är än så länge obekräftat men det ser ut att kunna vara Wang "SanSheng" Zhaohui som är officiell stand-in i Newbees laguppställning.

Uppdaterad deltagarlista

USA Evil Geniuses (inbjudna)

Europa Team Secret (inbjudna)

CIS Virtus.pro (inbjudna)

Kina CDEC Gaming (inbjudna)

Ukraina Vega Squadron (vinnare av det europeiska kvalet)

Världen Fnatic (vinnare av det sydostasiatiska kvalet)

USA Fire (vinnare av det amerikanska kvalet)

Kina Invictus Gaming (ersätter EHOME, vinnaren av det kinesiska kvalet)
Evenemanget går av stapeln i New Yorks Madison Square Garden nu i helgen. För att läsa mer om tävlingen finns vår evenemangsguide att tillgå.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..