×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses möter CDEC i The International-finalerna

2
Det blir ett revanschmöte från gårdagen som avgör vilka av de två lagen som kommer lämna Seattle med 57 miljoner kronor.
Sexton lag har blivit två. Efter fem dagar av svett och tårar står det nu mellan CDEC och Evil Geniuses i en BO5-final om den största summan prispengar någonsin inom esporten. De två kartorna i serien var minst sagt jämna, men efter allt var sagt och gjort har vi nu en av de mest unika finalerna på The International framför oss, då vi ser både ett Nordamerikanskt lag i finalen, såväl som ett kvalifikationslag.

USA EG vs. Kina LGD — 2-0

EG: Fear, SumaiL, UNiVeRsE, Aui_2000, ppd
LGD: Sylar, Maybe, Yao, MMY, xiao8

De båda matcherna var minst sagt jämna, och fastän EG alltid visade framfötterna var LGD nästan alltid tillräckligt starka och koordinerade att försvara sin bas under extremt långa perioder. Det krävdes till slut att Kurtis "Aui_2000" Ling köpte en Bloodstone på sin Enigma med syfte att faktiskt använda föremålets aktiva spell för att hela sitt lag i de stora teamfightsen.

Den andra kartan var däremot en av de mest otroliga under hela slutspelet. EG började match bakom sina kinesiska motståndare, då Sumail "SumaiL" Syed Hassan dog två gånger innan femminuters-strecket hade passerat efter aktivt spelande från LGD:s supports. Clinton "Fear" Loomis axlade däremot ansvaret, och fann två snabba kills på sin signaturhjälte Clinkz.

Tempot ändrades däremot totalt efter att Lei "MMY!" Zengrong lyckas använda Spell Steal och får tag på Peter "ppd" Dagers Winter's Curse i en fight mid. Det innebär att LGD:s Lu "Maybe" Yao överlever bra mycket längre än EG tippade på, och lyckas vänta fighten helt. Från därefter var EG bra mycket mer defensiva under hela matchen, fram tills LGD gick för en Roshan senare in i kartans gångs.

En massiv fight gick därefter EG:s håll, där de dödar Maybe två gånger och även tar ut ytterligare tre medlemmar och tar ned alla torn och Meleebarracken mid. Därefter gick det endast nedåt för LGD, och efter en slutgiltig klockren initation från Saahil "UNiVeRsE" Arora gick alla cores för LGD ned, såväl som deras drömmar om ett TI-guld.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..