×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CDEC, EG och LGD är de sista lagen kvar i The International 5

1
Efter tre matcher har vi äntligen fått våran topp 3 för TI5, då LGD besegrade Vici Gaming.
LGD:s Zhang "xiao8" Ning är nu den sista spelaren kvar i turneringen med möjligheten att bli den första dubbla TI-vinnaren efter att ha vunnit mot Vici i lower bracket semifinalerna mot Vici Gaming. Det var inte helt enkelt för veteranen däremot, då Vici inledde serien med samma momentum de visat under de senaste dagarna, och vann sin åttonde raka karta i ordningen.

De två sista matcherna i serien visade däremot skillnaden på de två lagen rent kvalitetsmässigt, då LGD:s mer tålmodiga spelstil lät dem vänta på Vicis misstag, vilka de kapitaliserade på extremt mycket, särskilt i den sista kartan då LGD plockade upp en stor mängd kills från Vici då de helt enkelt sprang in i deras spelare. Det var slutet på en underbar historia för VG, men nu har LGD sin chans för en plats i finalen mot CDEC.

Fredagen den 7 augusti
20:00Kina LGDvs. CIS VP2-0LB, Omgång 4
22:00USA EGvs. Kina CDEC0-2WB, Final
01:00Kina Vicivs. Kina LGD1-2LB, Omgång 5

Nu återstår alltså två matcher för detta års upplaga av The International, där en seger betyder mer än några av de tidigare eventen. Vilka blir det som får höja Aegisen i luften imorgon?

Fredagen den 7 augusti
19:00Kina LGDvs. USA EGBetta i tipsetLB, Final
22:00Kina CDECvs. Världen TBDWB, Final

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..