×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dags för andra dagen av The International-slutspelet

4
Ett nordamerikanskt lag kommer ta sig till semifinalerna, och Secret tar sig ann EHOME.
Ett rivalitetsmöte öppnar den andra dagen av The International 5s slutspel då Evil Geniuses möter compLexity Gaming om att bli det tredje laget i turneringens semifinaler. Rivaliteten mellan de två kaptenerna har pågått under bättre delen av fyra år från då Peter "ppd" Dager och Kyle "Swindlemelonzz" Freedman var motståndare i HoN, hur kommer detta påverka dem i sitt första stora möte i Dota 2?

Kvällens stora match däremot kommer i form av Secret vs. EHOME. Det europeiska superlaget har visat under årets gång att de har kunnat besegra alla de bästa lagen i världen med lite ansträngning och är årets mest dominanta lag allt-som-allt. Nu är de på den största scenen de någonsin spelat på som lag och pressen kommer aldrig ha varit större, men frågan är snarare sagt hur ett lag som EHOME ska kunna ha en chans?

Tisdag den 4 augusti
Kvartsfinaler (BO3)
19:00USA EGvs. USA coLBetta i tipsetKvartsfinal #3
22:00Europa Secretvs. Kina EHOMEBetta i tipsetKvartsfinal #4

Lower bracket


I samband med detta har vi även nått BO3-stadiet i turneringens lower bracket, där vi idag kommer se två matcher spelas: Empire vs. MVP.Phoenix och Cloud9 vs. Vici Gaming.

Tisdag den 4 augusti
Kvartsfinaler (BO3)
01:00Ukraina Empirevs. Korea MVP.PBetta i tipsetLB, Omgång 2
04:00Europa Cloud9vs. Kina ViciBetta i tipsetLB, Omgång 2

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..