×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

LGD, CDEC till semifinaler på The International 5

2
Under första elimineringsdagen på The International 5 såg vi hur två titelhållare blev utslagna redan i första rundan av slutspelets lower bracket.
Dramatik på högsta nivå var den gemensamma nämnaren under den öppnande slutspelsdagen på The International 5 då vi såg turneringsfavortierna LGD ta ned Empire, uppstickarna i CDEC besegra Cloud9 övertygande och både Na`Vi och Newbee avsluta sin resa på världens största esportevent på 16:e plats.

LGD och till semifinal


Hittills är alla lag som har avancerat vidare till turneringens semifinaler kinesiska, då både LGD och CDEC besegrade Empire och Cloud9 respektive. Fastän LGD fick kämpa mer för sin seger då Empire tog den andra kartan i serien, var det klart att det kinesiska topplaget var de starkare av de två lagen.

För att avsluta gårdagens kvartsfinaler lyckades CDEC chocka världen med en total överkörning av Cloud9 och vann 2-0. I båda matcher tycktes Cloud9 vara chanslösa när matcherna var kring 30 minuter in, och då Liu "Garder" Xinzhou spelade Bounty Hunter innebar det att alla konfrontationer Cloud9 försökte ta blev dyra affärer som sällan gynnade dem.

Två TI-vinnare utslagna

När den första speldagen nådde turneringens lower bracket var det mycket som stod på spel i de två öppnande matcherna, då förra årets vinnare Newbee och TI1-vinnarna tillika de trefaldiga finalisterna Na`Vi kämpade för sin överlevnad. Newbee var först att bli eliminerade, då sydkoreanska MVP.Phoenix lyckades med en inspirerande insats besegra TI4-vinnarna med vad som numer kan klassas som klassisk koreansk aggression.

De legendariska ukrainarna såg däremot ut, till skillnad från Newbee, ut att ha läget under kontroll i sin konfrontation mot Vici Gaming till att börja med. Men efter en otrolig baserace-situation påbörjade var lagen jämfota när det kom till guld och XP. Matchen fortsatte, men Vici kunde börja ta fler och fler friheter efter misstag från både Aleksandr "XBOCT" Dashkevic och Akbar "SoNNeikO" Butaev fick Vici vittring på blod och sprang ned mid och började anfalla ukrainarnas bas.

En serie av intensiva konfrontationer ledde till ett flertal buybacks från båda håll, men när allt var sagt och gjort var det endast XBOCT och kaptenen Ivan "Artstyle" Antonov som försökte skydda fortet mot fyra Vici-medlemmar. Det var långt från tillräckligt, och med det var Na`Vi eliminerade på 16:e plats.

De enda tidigare TI-vinnarna kvar i turneringen är Invictus Gaming, som lyckades besegra MVP.Hot6ix i den öppnande lower bracket-rundan och kommer möta förloraren mellan Secret och EHOME.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..