×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

s4 i fokus på The International 5

8
Under TI5:s gång har Valve visat ett antal mini-dokumentärer om deltagarna på plats i Seattle, och igår visades en film om Team Secret-kaptenen, tillika TI3-vinnaren Gustav "s4" Magnusson.
I dokumentärserien har personalen bakom Valves "Free To Play" rest jorden runt och talat med deltagare på The International 5 och deras närmaste om resan de har gjort som professionella Dotaspelare, och igår fick vi äntligen se ett svenskt ansikte i rutan då ingen mindre än Gustav "s4" Magnusson var huvudpersonen.



Avsnittet behandlar Magnussons passion för datorspel, vinsten på TI3 med Alliance, lagets eventuella fall på TI4, och till sist formationen av Team Secret och de otaliga framgångarna de har upplevt sedan dess. Vi får även en inblick i hur hans familj har stöttat hans resa sedan dag ett, och hur de ser fram emot att se s4 vinna en andra TI-titel.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..